Wie zijn wij?

Dé totaalleverancier voor ieder evenement

Fijn dat u geïnteresseerd bent in Evenementenservice.nl. Wij zijn u graag van dienst met ons ruime assortiment aan evenementenmateriaal en onze uitgebreide service. Dankzij onze heldere werkwijze mogen wij onszelf dan ook al bijna tien jaar dé toonaangevende organisatie in de evenementenbranche noemen. En daar zijn we trots op! Van hekwerk en stroomvoorziening tot sanitair en transportmiddelen; alles wat u nodig heeft om uw evenement succesvol te organiseren hebben wij voor u op voorraad in Assen.

Geschiedenis

Evenementenservice.nl ondersteunt organisatoren van evenementen en festivals met kennis, producten en diensten. Dat doen we al sinds 2009 voor zowel grote als kleine evenementen.

In tegenstelling tot veel andere verhuurders van evenementenmateriaal werken wij volgens het “ontzorg” concept. Dat begint bij het eerste contact en eindigt bij de after-sales. Zo adviseren wij u niet alleen over de inrichting van uw evenement, maar zorgen we tevens voor de complete plaatsing en installatie van het evenementenmateriaal. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst. Wij zijn er voor ú.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button