Watervoorziening

Stromend water op locatie

Uw evenement is afhankelijk van stromend water. Met name de sanitairvoorzieningen kunnen niet draaien zonder een goede aansluiting op het waternet. Bij uw drinkwatervoorzieningen is het bovendien van groot belang dat de kwaliteit van het water hoog is. Want geen enkele organisator van een evenement wil zieke bezoekers door een slechte watervoorziening. Ook een slechte waterdruk kan voor veel problemen zorgen, want bij onvoldoende druk spoelen wc’s niet goed door. Gevolg: vieze, verstopte en overlopen WC’s.

Wateropslag en hydroforen

Wij hebben diverse oplossingen voor een perfecte watervoorziening op uw evenement. Zo vangen we piekdrukten op door gebruik te maken van wateropslagtanks en hydroforen. En is er geen stromend water voorhanden? Dan is onze waterverberingsunit dé ideale oplossing voor uw evenement. 

Waterverbeteringsunit

Is er op de locatie van uw evenement geen water beschikbaar? Dan biedt onze waterverbeteringsunit uitkomst. Onze waterverbeteringsunit zet bron- en opervlaktewater in een mum van tijd om in bruikbaar spoelwater voor de WC’s en toiletten. Dat gebeurt met een duizelingwekkende snelheid van 3.500 tot 18.000 liter per minuut. Het water wordt gefilterd, gereinigd en gedesinfecteerd en is daarna direct beschikbaar voor toiletgebruik. De voordelen voor u op een rij:

  • Nooit meer afhankelijk van de aanwezigheid van stromend water
  • Altijd voldoende water voorhanden voor de toiletten
  • U bespaart fors op waterkosten
  • Uw evenement krijgt een duurzame en milieubewuste uitstraling

Duurzaam water

Zorgvuldig omgaan met grondstoffen is belangrijk. Dat geldt ook voor water. Door gebruik te maken van gezuiverd bron- en oppervlaktewater voor de toiletten van uw evenement spaart u het milieu. Onze waterverbeterunit is dus ook uitstekend bruikbaar op plaatsen waar wel stromend water aanwezig is. Het geeft uw evenement een duurzaam karakter, wat instanties en uw bezoekers zullen waarderen. De waterverbeteringsunit is dan ook een echte winnaar. Voor u, voor uw bezoekers én voor het milieu.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button