Transportmiddelen

Transportmiddelen2
Ieder evenement is gebaat bij goede transportmiddelen. Welk transportmiddel voor uw evenement het meest geschikt is, hangt af van vele factoren. Eén ding is zeker: wat uw transportwensen ook zijn, Evenementenservice.nl biedt voor ieder festival of evenement de juiste transportmiddelen. Desgewenst leveren wij de transportmiddelen volledig werkzaam af op uw locatie. Na afloop halen wij de transportmiddelen weer op.

Heftrucks en verreikers

Het type heftruck of verreiker dat uw evenement nodig heeft, is afhankelijk van het benodigde hefvermogen en het soort terrein. Met welke materialen heeft uw feest te maken? Zware aggregaten of alleen licht transport van materiaal? Wij adviseren graag welke heftruck of verreiker voor uw evenement geschikt is!

Transportmiddelen

Ruwterreinvoertuigen

Is uw evenemententerrein zó groot, dat het voor uw medewerkers bijna onmogelijk is de afstanden te lopen? Maak dan gebruik van onze gators en ruwterreinvoertuigen. Daarmee zijn lange afstanden snel en makkelijk te overbruggen. Bovendien kunt u met deze transportmiddelen ook klein materieel vervoeren.

Gator

Hoogwerkers

Voor uw evenement leveren wij hoogwerkers in diverse uitvoeringen: telescoop-hoogwerkers, rups telescoop-hoogwerkers, knik-telescoop-hoogwerkers, schaar-hoogwerkers, ruwterrein-schaarhoogwerkers, rups-schaarhoogwerkers, aanhangwagen hoogwerkers, autohoogwerkers, eenpersoons- en masthoogwerkers. Rechtstreeks op de door u gewenste locatie afgeleverd. U kunt direct aan het werk!

Hoogwerkers

Rijplaten

Heeft u voor uw evenement rijplaten nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw evenement. Neem gerust contact met ons op.

rijplaten

Meer weten?

Wilt u weten wat onze transportmiddelen voor uw evenement kunnen betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

 

Ik wil contact over transportmiddelen

* Verplicht veld


Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan