Stroomvoorziening

Stroomvoorziening op maat

Gaat u binnenkort een evenement organiseren? Dan is stroomvoorziening een belangrijk onderdeel. Want zonder stroomvoorziening kan geen enkel evenement of festival draaien. Wij helpen u met onze maatwerk aanpak! 

Maatwerk

Ieder evenement is uniek en daarmee is ook de stroomvoorziening voor elk evenement maatwerk. Onze vakmensen helpen u van a tot z met een compleet stroomplan. Zo voldoet uw evenement direct aan alle eisen voor perfecte stroomvoorziening. Wij leggen vervolgens alles aan en ontzorgen u op het gebied van verlichting, heaters of krachtstroom. En mocht er na de aanleg onverhoopt een probleem optreden, dan kunt u desgewenst gebruik maken van onze 24/7 servicestoringsdienst.

Aggregaten / generatoren

Heeft u behoefte aan tijdelijke stroomvoorziening voor uw evenement? Dan zijn onze aggregaten / generatoren de perfecte oplossing! Profiteer van de vele voordelen:

  • Onze aggregaten / generatoren zijn zuinig in gebruik
  • Ze zien er altijd netjes en verzorgd uit
  • Alle aggregaten / generatoren kunnen synchroon worden gebruikt
  • De aggregaten / generatoren kunnen op afstand worden gestart
  • Wij houden op afstand het brandstofniveau in de gaten
  • Wij monitoren de werking van de aggregaten / generatoren op afstand, zowel tijdens als na afloop van het evenement.
[embedyt] https://youtu.be/dHn-FRFtUfg[/embedyt]

Slangenbrug / kabelgoot

Bescherm kabels tegen overrijdend verkeer met onze slangebruggen. Dankzij de extra zware uitvoering en het stevige materiaal verschuiven de slangenbruggen niet. Bovendien fungeren ze als verkeersdrempels waardoor het verkeer op uw evenemententerrein langzamer gaat rijden. En doordat de slangenbruggen voorzien zijn van reflectiestrepen, zijn ze goed zichtbaar in het donker.

Alles onder één dak

Naast aggregaten en generatoren hebben wij een uitgebreid assortiment aan materialen voor stroomvoorziening op voorraad. Van verdeelkasten en verlengkabels tot verlopen en beveiligingsmateriaal, alles onder één dak.

Ook voor kabelprotectiemiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het verkeer geen hinder van de kabels rondom uw evenement ondervindt. Zo worden alle kabels op een flexibele manier over wegen en paden aangelegd.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button