Stroomvoorziening

Maatwerk

Zonder stroom kan uw evenement niet draaien. Evenementenservice.nl biedt de hoogste kwaliteit materialen op het gebied van stroomvoorziening. Dankzij onze intensieve samenwerking met wereldwijde leveranciers van aggregaten, koelmachines, airconditioners, loadbanks en warmtewisselaarsis onze voorraad stroomvoorzieningen en aggregaten bijna onuitputtelijk. Voor elk evenement, groot of klein leveren wij een passende oplossing.

Werkwijze

Onze vakmensen maken voor u een compleet stroomplan en leggen deze van A tot Z aan. Ook een tijdelijk stroomnet kunnen wij aan uw wensen aanpassen. Zoals op locaties voor tijdelijke aansluitpunten, tijdelijke verlichting, heaters of krachtstroom. Wij zijn een officieel erkend installatiebedrijf (SEI gecertificeerd). Onze materialen en werkzaamheden voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen. Perfect installatiewerk conform de meest recente wet- en regelgeving. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een 24/7 servicestoringsdienst voor eventuele noodgevallen.

Aggregaten

Het opwekken van stroom op uw evenement kan uitstekend worden gedaan door middel van onze aggregaten. Er zijn veel verschillende types aggregaten verkrijgbaar. De voordelen van onze aggregaten op een rijtje:

  • Zeer zuinig door een lage emissie
  • Extreem geluidsarm, op 7 meter 56 Decibel
  • Zeer lage milieubelasting (Tier III)
  • Grote interne tank van 1150 liter, hierdoor minder vaak tanken en minder werkzaamheden
  • Zien er altijd netjes en verzorgd uit
  • Alle aggregaten kunnen synchroon gebruikt worden
  • Op afstand monitoren tijdens en na afloop van het evenement. Na analyse kan er bij een volgende editie eventueel een kleiner model aggregaat worden ingezet
  • Kunnen gestart worden van afstand
  • Op afstand kunnen we het brandstofniveau in de gaten houden
  • En nog veel meer…

Brandstof

Doorenbos Evenementenservice heeft de beschikking over de efficiëntste en milieuvriendelijkste diesel brandstoftanks. Wanneer u op zoek bent naar veilige en betrouwbare tanks voor dieselaggregaten of heaters, dan is de EnviroTank de oplossing voor u. De EnviroTanks zijn ontworpen om het risico op een brandstoflekkage te voorkomen, zelfs als de brandstoftank omvalt. Indien gewenst, kunnen de tanks worden uitgerust met een afvulinstallatie.

Verdeelkasten en verlengkabels

Onze serie verdeelpanelen kunnen we specifiek op uw wensen toepassen. De aansluitingen variëren van 16A tot 400A, enkelfase en driefase. Alle panelen zijn makkelijk te vervoeren en zijn voorzien van een weersbestendige (IP rated) omkasting.
Wij leveren kabels in standaard lengten van 5 tot 50m, in 16A, 32A, 63A, 125A, 400A en 630A. Wij gebruiken kabels die zeer goed bestand zijn tegen slijtage, brandstof, olie en water.

Verlopen en protectiemiddelen

De juiste accessoires voor stroomapparatuur garanderen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Wij hebben veel verschillende verlopen zodat elk apparaat op een veilige manier op het stroomnet kan worden aangesloten. Onze kabelprotectiemiddelen zorgen ervoor dat kabels kunnen worden aangelegd zonder dat wandelaars of auto’s hier hinder van ondervinden. Zo kunt u kabels op een flexibele manier over allerlei wegen aanleggen.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan