Stroomvoorziening

Maatwerk

Zonder stroom kan uw evenement niet draaien. Vertrouw daarom op onze eersteklas stroomvoorziening. Wij werken samen met diverse leveranciers van aggregaten, koelmachines, airconditioners, loadbanks en warmtewisselaarsis. Daarmee is onze voorraad stroomvoorzieningen en aggregaten bijna onuitputtelijk. Kortom: voor elk evenement, groot of klein, leveren wij een passende oplossing.

Werkwijze

Zoekt u stroomvoorziening voor uw evenement? Onze vakmensen helpen u met een compleet stroomplan. Vervolgens leggen wij alle stroomvoorzieningen van A tot Z aan. Desgewenst verzorgen wij tijdelijke aansluitpunten, tijdelijke verlichting, heaters of krachtstroom. En omdat wij een officieel erkend installatiebedrijf (SEI gecertificeerd) zijn, voldoen al onze materialen en werkzaamheden altijd aan de hoogste kwaliteitseisen. Perfect installatiewerk conform de meest recente wet- en regelgeving dus! Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een 24/7 servicestoringsdienst voor eventuele noodgevallen.

Aggregaten

Heeft u behoefte aan tijdelijke stroomvoorziening voor uw evenement? Dan zijn onze aggregaten de perfecte oplossing! Profiteer van de vele voordelen die onze aggregaten hebben:

  • Zeer zuinige aggregaten met een lage emissie en een lage milieubelasting (Tier III)
  • Extreem geluidsarm (op 7 meter afstand slechts 56 Decibel)
  • Voorzien van een grote interne tank van 1.150 liter. Dat betekent: efficient werken en minder vaak tanken
  • De aggregaten zien er altijd netjes en verzorgd uit
  • Alle aggregaten kunnen synchroon worden gebruikt
  • De aggregaten kunnen op afstand worden gestart
  • Wij houden op afstand het brandstofniveau in de gaten
  • Wij monitoren de werking van de aggregaten op afstand, zowel tijdens als na afloop van het evenement. Na een analyse van alle data kunt u bepalen of u bij een volgende editie van uw evenement een kleiner type model aggregaat wenst
  • En nog veel meer…

Brandstof

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare brandstoftank voor dieselaggregaten of heaters, dan is onze EnviroTank dé oplossing voor u. EnviroTanks zijn speciaal ontworpen om het risico op een lekkage te voorkomen, zelfs als de brandstoftank omvalt. Desgewenst rusten wij uw tanks uit met een afvulinstallatie.

Verdeelkasten en verlengkabels

Ook voor verdeelpanelen bent u bij ons aan het juiste adres. De aansluitingen van onze verdeelpanelen variëren van 16A tot 400A, enkelfase en driefase. Alle panelen zijn eenvoudig te vervoeren en zijn bovendien voorzien van een weersbestendige (IP rated) omkasting. De kabels leveren wij in standaard lengten van 5 tot 50m, in 16A, 32A, 63A, 125A, 400A en 630A. 

Verlopen en protectiemiddelen

Met de juiste apparatuur en de juiste accessoires verloopt uw evenement vlekkeloos. Veiligheid is daarbij natuurlijk een belangrijke factor. Dankzij onze ruime diversiteit aan verlopen kan elk apparaat op een veilige manier op het stroomnet worden aangesloten. Onze kabelprotectiemiddelen zorgen ervoor dat wandelaars en auto’s geen hinder van de kabels ondervinden. Zo worden alle kabels op een flexibele manier over wegen en paden worden aangelegd.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan