Signing

Signing

De meeste evenementen verlopen gelukkig zonder incidenten. Maar stel dat er wél iets misgaat bij uw evenement, dan is het belangrijk dat u een degelijk veiligheidsplan heeft om op terug te vallen. Evenementenservice.nl helpt u bij het opstellen van een veiligheidsplan en zorgt tevens voor de benodigde materialen.

Brandblussers

Wij verhuren brandblussers en toebehoren die speciaal geschikt zijn voor evenementen en festivals. Alle brandblussers die gehuurd worden zijn onderhouden volgens de geldende NEN-normen en zijn voorzien van een onderhoudssticker. Op grote openbare evenementen en feesten kunnen brandblussers worden opgeborgen in speciale brandblusserbakken. De opslagbakken worden geplaatst in publieksgebied zonder dat de brandblussers kunnen worden gestolen. Dit gebeurd met hangsloten die de brandweer kan openen.

Signverlichting en noodverlichting

De ingang, uitgang en de toiletten zienen goed aangegeven te worden voor bezoekers van uw evenement, net als de nooduitgangen. Dit verzorgen wij door middel van signverlichting en noodverlichting. We kunnen deze verlichting op maat maken, maar vanzelfsprekend hebben wij ook een aantal standaardborden op voorraad.

Noodverlichting Maxi

Het is onverstandig om nooduitgangen en andere faciliteiten aan te geven met spandoeken. Vaak is de tekst nauwelijks leesbaar bij ongunstige weersomstandigheden. Kies daarom voor een verlicht bord van 3,5 meter breed en tachtig centimeter hoog.

Het mobiele bord is gemaakt van aluminium met daarop een heldere lichtslang in de vorm van het prictogram volgens de officiele richtlijnen. Voor een optimale werking tijdens evenementen maakt het noodverlichtingbord gebruik van twee voedingsbronnen en een switch-over omschakeling. Wanneer één voedingsbron uitvalt, neemt de andere voedingsbron het automatisch over. 

Signing

Parkeerplaatsen, toiletten en nooduitgangen – de belangrijke voorzieningen op uw evenement brengen wij in beeld door middel van signing. Op die manier leidt u uw bezoekersstromen op een professionele manier in goede banen! Met een keuze uit meer dan 100 afbeeldingen waaronder toiletten, munten, garderobe, nooduitgang, ingang, uigang, parkeerplaats, vip ingang, artist ingang, info, bar, drinks, food, WiFi, camera toezicht, kassa, brandblussers, parkeerplaats, enzovoort. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbare afbeeldingen.

Portofoons

Bij veel festivals en evenementen zijn portofoons een belangrijk onderdeel voor goede communicatie. Wij verhuren de juiste portofoons voor de juiste toepassing. Verschillende mogelijkheden zoals steunzenders/repeaters, basisposten of mobiele posten zijn hiervoor toepasbaar.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button