Sanitair

Sanitair

Bezoekers van evenementen hechten veel waarde aan een goed sanitair. Is er voldoende sanitair, is het sanitair schoon en verkeert het in goede staat? Met professioneel sanitair maakt u gegarandeerd indruk op uw bezoekers. Bovendien voldoet u met professioneel sanitair direct aan veel eisen van de gemeente en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst). Bijvoorbeeld aan de eisen op het gebied van hygiëne en het aantal dames/heren toiletten dat aanwezig moet zijn. Evenementenservice.nl is specialist in het aanleggen van tijdelijke sanitairvoorzieningen en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Sanitairunits

Wat uw wens ook is, wij zorgen voor degelijk, schoon, milieuvriendelijk en goed verlichte sanitairunits. Maak een keuze uit diverse vormen van luxe, capaciteit en indeling van de toiletunit:

  • Het aantal urinoirs
  • Het aantal toiletten
  • Het aantal wastafels

Ook het transport is bij ons goede handen. Wij vervoeren de units met onze eigen kraanvrachtauto naar de door u gewenste locatie. Desgewenst sluiten wij de elektriciteit, watertoevoer en afvoer ook voor u aan. Heeft u geen beschikking over stromend water op locatie? Geen probleem! Dankzij onze waterverbeteringsunit maken wij grondwater geschikt voor uw sanitair. Met een snelheid van 3.500 tot 18.000 liter per minuut wordt het water gefilterd, gereinigd en gedesinfecteerd. Het is daarna direct beschikbaar voor toiletgebruik.

Toiletvoorzieningen

Voor zowel grote als kleine evenementen zijn chemische toiletten en plaskruizen een ideale oplossing. Bij deze voorzieningen is geen watertoevoer en rioolafvoer nodig. Bovendien zijn de toiletten na afloop van uw evenement snel en eenvoudig weer te transporteren. Dat hoeft overigens niet perse met een kraanvrachtauto te gebeuren. Ook een lichte heftruck kan de voorzieningen voor en na gebruik eenvoudig verplaatsen. En duurt uw evenement langer dan enkele dagen, dan kunnen de toiletten tussendoor eenvoudig worden geleegd en gereinigd.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button