Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

In veel gevallen biedt klimaatbeheersing uw bezoekers extra comfort. Voor zowel grote als kleine evenementen en festivals bieden wij diverse soorten klimaatbeheersing, waaronder elektrische heaters en heaters op brandstof.

Elektrische heaters

Maakt u gebruik van relatief kleine ruimtes, dan is het gebruik van elektrische heaters zeer geschikt. Wij leveren elektrische heaters in verschillende capaciteiten. Daardoor kunnen de kachels op maat worden ingezet. Benieuwd hoeveel heaters u nodig heeft voor uw evenement? Wij rekenen desgewenst de juiste capaciteit berekenen en de verdeling op het stroomnet voor u uitvoeren.

Dieselunits

Voor ruimtes die te groot zijn voor elektrische verwarming bieden onze dieselunits uitkomst. Wij leveren dieselunits met een capaciteit tussen de 40.000 en 200.000 kcal. Onze units kunnen bovendien op een externe brandstoftank aangesloten worden. Daarmee zijn onze heaters uitermate geschikt voor het verwarmen van bijvoorbeeld feesttenten, hallen, etc. Ook de veiligheid is bij onze heaters gegarandeerd. Zo worden de rookgassen veilig via een schoorsteen afgevoerd. De warme en comfortabele lucht die voor de verwarming van de ruimte zorgt, is dus vrij van rookgassen. Wij helpen u graag bij de berekening van de juiste capaciteit. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button