No Limit Events

Wij hoeven u niet uit te leggen dat het organiseren van een evenement veel voorbereiding vraagt, zeker als het om grote evenementen gaat. Van de elektriciteitsvoorziening tot en met het calamiteitenplan – niets mag aan het toeval worden overgelaten, want een goede naam is snel vergooid. Gelukkig kunnen evenementenbureaus altijd op de expertise en de materialen van Evenementenservice.nl rekenen. Dat ervaart ook No Limit Events uit Emmen. Dit Drentse evenementenbureau is organisator van onder andere Emmen on Ice en het voormalige Retropop – sinds dit jaar bekend onder de naam Hello Festival. We spraken met Johan Lubbers, algemeen directeur van No Limit Events over het succes van zijn evenementen en over de jarenlange relatie die No Limit Events met Evenementenservice.nl heeft opgebouwd.

Hello Festival, 40.000 harten vol muziek

Hello Festival is hét evenement dat de jaren ’80 en ’90 doet herleven. Net als in voorgaande edities weet het festival ook in 2019 weer grote namen te presenteren, waaronder Lenny Kravitz, bekend van hits als Are you gonna go my wayMama said en Let love rule. Directeur Johan Lubbers wil zijn publiek ieder jaar opnieuw verrassen en is dan ook trots op de ontwikkeling die zijn festival doormaakt. “De kracht van Retropop/Hello Festival is dat we onszelf ieder jaar opnieuw uitvinden,” legt Lubbers uit. “We hebben geen standaard blauwdruk voor het evenement. Zo is bijvoorbeeld de opzet en plaatsing van de podia nooit hetzelfde. Daarmee blijven we elke editie weer spannend voor ons publiek.” 

Duurzaamheid

Lubbers is enthousiast over de samenwerking met Evenementenservice.nl. “Ik vind het fijn om met een professionele regionale partner te werken. Dat doen we nu inmiddels al een aantal jaren naar volle tevredenheid, ook al verschillen we best wel eens van mening met elkaar,” legt Lubbers glimlachend uit. De directeur benadrukt dat groei en ontwikkeling voorop staat binnen het samenwerkingsverband. Hij somt daarbij een aantal indrukwekkende cijfers op:

  • 30 bands in één weekend
  • 40.000 bezoekers, verdeeld over twee dagen
  • 3,5 kilometer afrasteringshekken en 1000 meter dranghekken
  • 4 kilometer krachtstroomkabel
  • 238 verdeelpanelen
  • 2,5 kilometer stalen rijplaten
  • Inclusief een complete aanleg van horecagelegenheden, watervoorziening, stroomvoorziening, sanitair en toiletten

Lubbers vervolgt: “In feite creëer je twee dagen lang een klein samenlevinkje van enkele tienduizenden mensen. Al die mensen moeten veilig kunnen rondlopen en plezier kunnen maken. Ze moeten kunnen eten en drinken en naar het toilet kunnen. Dat vraagt veel voorbereiding.” Lubbers benadrukt dat hij bij de organisatie van het evenement zo duurzaam mogelijk wil werken. “Duurzaamheid is voor ons een belangrijk onderwerp. En daarin gaan we best ver. Zo gebruiken we sinds enkele jaren naast gewone diesel ook biodiesel in de aggregaten en spoelen we de toiletten met gezuiverd water uit de Rietplas in plaats van met kostbaar drinkwater.”

Partnership

Naast Hello Festival maakt No Limit Events ook voor Emmen on Ice gebruik van de diensten van Evenementenservice.nl. Volgens Lubbers is een vaste partner niet alleen prettig om mee te werken, maar ook zinvol bij de opbouw van een duurzame relatie. “Ik kan elk jaar wel overal offertes opvragen en dan steeds voor de goedkoopste leverancier kiezen, maar op die manier bouw je geen partnership op met een partij die met je meedenkt. Ik kies voor een duurzame relatie met Evenementenservice.nl, zodat we écht kunnen groeien.”

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button