Hekwerk & Barriers

Hekwerk als visitekaartje

Het hekwerk rondom uw evenement is niet alleen bedoeld voor de veiligheid; het is ook een visitekaartje naar buiten toe. Met hekwerk en barriërs van Evenementenservice.nl heeft u de perfecte combinatie van functionaliteit en uitstraling in handen! En ons brede assortiment aan kwaliteitshekwerken en -barriërs is bovendien geschikt voor vrijwel elke toepassing: piekfijn en op maat geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Wij hebben ruime capaciteit hekwerk in huis. Dus voor zowel grote als kleine evenementen bent u voor hekwerk bij ons aan het juiste adres. Desgewenst kunt u de hekken zelf ophalen en plaatsen, of door ons laten brengen en uitzetten. In het laatste geval wordt uw hekwerk volgens een efficiënt logistiek plan geplaatst, waarmee u veel manuren bespaart. Dankzij onze ruime ervaring in het plaatsen van uw hekwerk, ziet uw evenement er direct tiptop uit. En dat is een pre voor de kwaliteit van uw evenement is. Het uitzetten en opruimen doen wij met behulp van eigen vrachtauto’s en/of terreinheftrucks.

Dranghekken

Voor evenementen met een groot aantal bezoekers, zijn dranghekken het ideale afzetmiddelen. Denk daarbij aan evenementen als:

  • Wielerrondes
  • Hardloopwedstrijden
  • Kortebaandraverijen
  • Optochten / intochten
  • Afzetten van niet-parkeer gebieden
  • Motorcross
  • Inrichting van fietsenstallingen
  • Afzetten van kermis en/of attractieterrein
  • Afzetten van evenementterrein

Wij hebben dranghekken in lichte en zware uitvoering. De lichte uitvoering is eenvoudig te plaatsen en op te ruimen. De hekken zijn per 75 stuks verpakt waardoor grote aantallen makkelijk getransporteerd kunnen worden. Natuurlijk is het ook mogelijk kleinere aantallen te huren.

Bouwhekken

Bouwhekken zijn ideaal voor het afzetten van (grote) stukken terrein. U kunt bij ons terecht voor bouwhekken in ongedoekte en in gedoekte vorm. Deze laatste uitvoering is bijzonder geschikt voor stukken terrein waar privacy van belang is, zoals bij toiletten en kleedruimtes. Wij beschikken over een ruim aantal eigen bouwhekken, compleet met vlinderklemmen, bouwhekvoeten en eigen ontwikkelde transportbeunen. Naast vlamvertragende (DIN-NORM4102B1) witte en zwarte bouwhekdoeken kunt u ook voor nooduitgangdoeken bij ons terecht. Deze doeken passen precies in het bouwhek, zodat u op een eenvoudige manier nooduitgangen kunt aangeven. 

Bouwhekken kunt u zelf eenvoudig uitzetten of door ons laten verzorgen. Bij onze gedoekte bouwhekken, leveren wij standaard schoren en grondpennen. Op die manier worden de hekken in alle gevallen veilig geplaatst! Naast de “standaard” afmeting bouwhek, hebben wij ook lage bouwhekken die zowel als losstaand, maar ook als opzethek geplaatst kunnen worden. Onze bouwhekken zijn per 28 in een beun opgeslagen, inclusief alle benodigde accessoires. Het transport op locatie is eenvoudig, want onze eigen ontwikkelde transportbeunen kunnen gemakkelijk met een heftruck worden verplaatst. 

Finish Barriers

Bij uw sportevenement wilt u natuurlijk voorkomen dat individuele sporters bij de start of finish verstrikt raken in de dranghekken. Met name vlak na het startschot of bij een massasprint zijn de risico’s groot. Speciaal voor de start en de finish van sportevenementen hebben wij daarom finish barriers ontworpen. Door het ontwerp kunnen de sporters veilig starten en finishen. Met name bij hardloopwedstrijden en wielerevenementen zijn finish barriers daarom geen overbodige luxe. Bovendien bieden finish barriers uitstekende reclamemogelijkheden. Kies daarom ook voor dit type barriers en voorkom calamiteiten. 

Stagebarriers

Onze eigen ontwikkelde stagebarriers zijn uitermate geschikt voor het afzetten van podia op grote evenementen, festivals en feesten. Daarmee creëert u een veilige afstand tussen het podium en het publiek, terwijl de bewaking achter de stage-barriër kan toekijken. Doordat de opstap zich aan de achterkant van de stagebarrier bevindt, kunnen mensen eenvoudig uit het publiek omhoog getrokken worden. En dankzij de speciale constructie, is de barrier goed bestand tegen zware druk. Daarmee worden de risico’s op calamiteiten tot een minimum beperkt. De stagebarriers hebben een geringe hoogte en zijn daardoor bijzonder publieksvriendelijk. Onze stagebarriers zijn per 10 verpakt in handige opslagbeunen. Transport op locatie is daardoor zeer eenvoudig! Voor eenvoudige doorkoppeling, leveren wij de stagebarriers standaard met koppelingsbouten. 

Fietsenstalling

Voor een nette en professionele uitstraling van uw evenement, zijn fietsenrekken een ideale aanvulling! Daarmee voorkomt u chaotische taferelen. Bovendien biedt u de bezoekers van uw evenement direct een nette oplossing voor het parkeren van de fiets. U kunt bij ons terecht voor tijdelijke fietsenrekken in zowel grote als kleine aantallen. Wij kunnen de fietsenrekken leveren, plaatsen en aan het eind weer opruimen. Doordat de rekken stapelbaar zijn, is het transport heel eenvoudig. Tip: combineer uw fietsenrekken met dranghekken, zodat het fietsparkeerterrein een nette indeling krijgt. 

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan