Hekwerk & Barriers

Hekwerk als visitekaartje

Het hekwerk rondom uw evenement is niet alleen bedoeld voor de veiligheid; het is ook een visitekaartje naar buiten toe. Met hekwerk en barriërs van Evenementenservice.nl heeft u de perfecte combinatie van functionaliteit en uitstraling in handen! En ons brede assortiment aan kwaliteitshekwerken en -barriërs is bovendien geschikt voor vrijwel elke toepassing: piekfijn en op maat geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Wij hebben ruime capaciteit hekwerk in huis. Dus voor zowel grote als kleine evenementen bent u voor hekwerk bij ons aan het juiste adres. 

Laten plaatsen of zelf plaatsen

Desgewenst kunt u de hekken zelf ophalen en plaatsen, of door ons laten brengen en uitzetten. In het laatste geval wordt uw hekwerk volgens een efficiënt logistiek plan geplaatst, wat u veel arbeid bespaart. Dankzij onze ruime ervaring in het plaatsen van uw hekwerk, ziet uw evenement er direct tiptop uit. En dat is een pre voor de kwaliteit van uw evenement is. Het uitzetten en opruimen doen wij met behulp van eigen vrachtauto’s en/of terreinheftrucks.

Dranghekken

Heeft uw evenementen een groot aantal bezoekers? Dan zijn dranghekken hét ideale middel om uw publiek in goede banen te leiden. Dranghekken zijn zeer geschikt voor:

  • Wielerrondes
  • Hardloopwedstrijden
  • Kortebaandraverijen
  • Optochten / intochten
  • Afzetten van niet-parkeer gebieden
  • Motorcross
  • Inrichting van fietsenstallingen
  • Afzetten van kermis en/of attractieterrein
  • Afzetten van evenementterrein

Zware of lichte uitvoering

U heeft bij ons de keuze uit dranghekken in lichte en zware uitvoering. De lichte uitvoering is eenvoudig te plaatsen en op te ruimen en zijn per 75 stuks verpakt. Daardoor is het transport van grote aantallen bijzonder eenvoudig. Natuurlijk is het ook mogelijk om kleinere aantallen te huren. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Bouwhekken

Bouwhekken zijn ideaal voor het afzetten van stukken terrein. U kunt bij ons terecht voor bouwhekken in ongedoekte en in gedoekte vorm. Deze laatste uitvoering is bijzonder geschikt voor stukken terrein waar privacy van belang is, zoals bij toiletten en kleedruimtes. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid eigen bouwhekken, compleet met vlinderklemmen, bouwhekvoeten en eigen ontwikkelde transportbeunen. Naast vlamvertragende (DIN-NORM4102B1), witte en zwarte bouwhekdoeken kunt u ook voor nooduitgangdoeken bij ons terecht. Doordat deze doeken precies in het bouwhek passen, kunt u op een eenvoudige manier al uw nooduitgangen aangeven. Naast bouwhekken met een standaard afmeting, hebben wij ook lage bouwhekken die losstaand of als opzethek geplaatst kunnen worden. 

Eenvoudig transport

Ook het transport van onze bouwhekken is eenvoudig. Wij transporteren de bouwhekken per 28 stuks in speciale, door onszelf ontwikkelde transportbeunen, inclusief alle accessoires. Het vervoer op uw locatie kan eenvoudig plaatsvinden met een heftruck. Dát scheelt tijd en inspanning!

Laten plaatsen of zelf plaatsen

Bouwhekken kunt u eenvoudig zelf uitzetten of door ons laten plaatsen. Bij onze gedoekte bouwhekken, leveren wij standaard schoren en grondpennen. Op die manier worden de hekken in alle gevallen veilig geplaatst!

Finish Barriers

Bij uw sportevenement wilt u natuurlijk voorkomen dat individuele sporters bij de start of finish verstrikt raken in de dranghekken. Met name vlak na het startschot of bij een massasprint zijn de risico’s groot. Speciaal voor de start en de finish van sportevenementen hebben wij daarom finish barriers ontworpen. Door het ontwerp kunnen de sporters veilig starten en finishen. Met name bij hardloopwedstrijden en wielerevenementen zijn finish barriers daarom geen overbodige luxe. Bovendien bieden finish barriers uitstekende reclamemogelijkheden. Kies daarom ook voor dit type barriers en voorkom calamiteiten. 

Stagebarriers

Onze eigen ontwikkelde stagebarriers zijn uitermate geschikt voor het afzetten van podia op grote evenementen, festivals en feesten. Daarmee creëert u een veilige afstand tussen het podium en het publiek, terwijl de bewaking achter de stage-barriër kan toekijken. Doordat de opstap zich aan de achterkant van de stagebarrier bevindt, kunnen mensen eenvoudig uit het publiek omhoog getrokken worden. En dankzij de speciale constructie, is de barrier goed bestand tegen zware druk. Daarmee worden de risico’s op calamiteiten tot een minimum beperkt. De stagebarriers hebben een geringe hoogte en zijn daardoor bijzonder publieksvriendelijk. Onze stagebarriers zijn per 10 verpakt in handige opslagbeunen. Transport op locatie is daardoor zeer eenvoudig! Voor eenvoudige doorkoppeling, leveren wij de stagebarriers standaard met koppelingsbouten. 

Fietsenstalling

Voor een nette en professionele uitstraling van uw evenement zijn fietsenrekken een ideale aanvulling! Daarmee voorkomt u chaotische taferelen. Bovendien biedt u de bezoekers van uw evenement direct een nette oplossing voor het parkeren van de fiets. U kunt bij ons terecht voor tijdelijke fietsenrekken in zowel grote als kleine aantallen. Wij kunnen de fietsenrekken leveren, plaatsen en aan het eind weer opruimen. Doordat de rekken stapelbaar zijn, is het transport heel eenvoudig. Tip: combineer uw fietsenrekken met dranghekken, zodat het fietsparkeerterrein een nette indeling krijgt. 

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan