Gereedschappen

Kies het juiste gereedschap

Met de juiste gereedschappen voorkomt u onnodige tijdverspilling bij de op- en afbouw van uw evenement. Veel gereedschap is echter specialistisch van aard. Denk aan slagmoeraanzetters, grondboren, voorhamers en digitale afstandsmeters. Wellicht heeft u niet de beschikking over deze gereedschappen en vindt u de aanschafkosten daarvan te hoog. Geen nood! Wij maken het u graag gemakkelijk door al het benodigde gereedschap tegen scherpe tarieven te verhuren.

Huren is voordeliger dan zelf aanschaffen

U hoeft het gereedschap dus niet speciaal voor deze gelegenheid zelf aan te schaffen. Daarmee bespaart u tijd en geld. Wilt u weten welk gereedschap u nodig heeft voor uw evenementenmateriaal? Dan adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo bieden wij voor uw evenement de totaaloplossing die u van ons gewend bent.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button