De Service

Wilt u uw evenement tot een feest maken waar uw bezoekers nog lang over napraten? Wij helpen u graag en bieden u een scala aan materialen en diensten aan! Naast goede voorzieningen en mooie en duurzame materialen, kunt u rekenen op een ongeëvenaarde service. Op die manier heeft u alles onder één dak: van stroomvoorzieningen, accommodaties en afrastering tot klimaatbeheersing, licht, veiligheid, sanitair, water en transport. Met één aanspreekpunt, één leverancier en één factuur. Wij zien het dan ook als een uitdaging om u alle zorg uit handen te nemen en daarbij beloven wij veel verder te gaan dan de meeste andere verhuurders van evenementenmateriaal. Wij noemen dat de service van Evenementenservice.nl.

Uw wens is onze uitdaging

Er bestaat geen blauwdruk voor het organiseren van een evenement; elk evenement heeft een eigen dynamiek en een eigen eisenpakket. Gelukkig hebben onze professionals een oplossing voor vrijwel alle uitdagingen die bij de organisatie van een succesvol evenement horen. Door onze jarenlange expertise is geen uitdaging ons te gek. We komen daarom graag met adviezen, tips en ideeën waar u tijd en geld mee kunt besparen. Bijvoorbeeld over de inrichting van uw evenement, de installatie en de plaatsing van de materialen en de materiaalkeuze. Daarnaast hebben wij een 24-uurs storingsdienst die u rechtstreeks kunt bereiken. Of download ons stappenplan voor extra informatie over het organiseren van uw evenement!

Totaaloplossing

Geniet ook van onze alles-in-één-oplossing. Want met Evenementenservice.nl heeft u een totaaloplossing voor de organisatie van uw evenement in handen. Naast de diensten van onze technisch specialisten en tekenaars op het hoofdkantoor, zorgen onze heftruckchauffeurs en geroutineerde opbouwprofessionals voor de volledige op- en afbouw van de materialen op uw evenement. En omdat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben, bent u ook voor het opstellen van een veiligheidsplan bij ons aan het juiste adres. Voorkom ongewenste verrassingen en maak gebruik van onze kennis en expertise. Op die manier wordt uw evenement een groot feest, waar uw bezoekers nog lang over zullen napraten.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze accommodaties voor uw evenement kunnen betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

 

Ik wil contact over onze service

    * Verplicht veld

    Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

    Of vraag een gedrukte versie aan

    Call Now Button