Daarom kiest u voor Evenementenservice.nl

concertU wilt uw evenement tot een groot feest maken. Een feest waar uw bezoekers nog lang over na zullen praten. Wij helpen u graag en bieden u een scala aan materialen en diensten aan! Naast goede voorzieningen en mooie en duurzame materialen, kunt u rekenen op een ongeëvenaarde service. Op die manier heeft u alles onder één dak: van stroomvoorzieningen, accommodaties en afrastering tot climate control, licht, veiligheid, sanitair, water en transport. Met één aanspreekpunt, één leverancier en één factuur. Wij zien het dan ook als een uitdaging om u alle zorg uit handen te nemen en daarbij beloven wij veel verder te gaan dan de meeste andere verhuurders van evenementenmateriaal. Wij noemen dat de service van Evenementenservice.nl.

Uw wens is onze uitdaging

Er bestaat geen blauwdruk voor het organiseren van een evenement; elk evenement heeft een eigen dynamiek en een eigen eisenpakket. Gelukkig hebben onze professionals een oplossing voor vrijwel alle uitdagingen die bij de organisatie van een succesvol evenement horen. Door onze jarenlange expertise is geen uitdaging ons te gek. We komen daarom graag met adviezen, tips en ideeën waar u tijd en geld mee kunt besparen. Bijvoorbeeld over de inrichting van uw evenement, de installatie en de plaatsing van de materialen en de materiaalkeuze. Daarnaast hebben wij een 24-uurs storingsdienst die u rechtsreeks kunt bereiken.

Totaaloplossing

Geniet ook van onze alles-in-één-oplossing. Want met Evenementenservice.nl heeft u een totaaloplossing voor de organisatie van uw evenement in handen. Naast de diensten van onze technisch specialisten en tekenaars op het hoofdkantoor, zorgen onze heftruckchauffeurs en geroutineerde opbouwprofessionals voor de volledige op- en afbouw van de materialen op uw evenement. En omdat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben, bent u ook voor het opstellen van een veiligheidsplan bij ons aan het juiste adres. Voorkom ongewenste verrassingen en maak gebruik van onze kennis en expertise. Op die manier wordt uw evenement een groot feest, waar uw bezoekers nog lang over zullen napraten.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw evenement. Neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button