Calamiteiten

Calamiteiten

Onveilige situaties tijdens uw evenement is wel het laatste waar u als evenementenorganisator op zit te wachten. Niet alleen tijdens het evenement zelf, maar ook bij de op- en afbouw wilt u alles veilig en soepel laten verlopen. En dat geldt zowel voor uw publiek als voor de medewerkers van uw evenement.

Voorkom calamiteiten

Gelukkig kunt u calamiteiten voorkomen door samen met Evenementenservice.nl de juiste maatregelen te nemen. Wij hebben een breed assortiment aan materialen die voor optimale veiligheid zorgen. Inclusief communicatiemiddelen van hoge kwaliteit. Daarmee staat u op elke moment, zowel voor, tijdens als na het evenement continu met elkaar in verbinding. Dat geeft zekerheid!

Brandblussers

Wij verhuren brandblussers en toebehoren die speciaal geschikt zijn voor evenementen en festivals. Alle brandblussers die gehuurd worden zijn onderhouden volgens de geldende NEN-normen en zijn voorzien van een onderhoudssticker. Op grote openbare evenementen en feesten kunnen brandblussers worden opgeborgen in speciale brandblusserbakken. De opslagbakken worden geplaatst in publieksgebied zonder dat de brandblussers kunnen worden gestolen. Dit gebeurd met hangsloten die de brandweer kan openen.

Portofoons

Bij veel festivals en evenementen zijn portofoons een belangrijk onderdeel voor goede communicatie. Wij verhuren de juiste portofoons voor de juiste toepassing. Verschillende mogelijkheden zoals steunzenders/repeaters, basisposten of mobiele posten zijn hiervoor toepasbaar.

Noodverlichting Maxi

Het is onverstandig om nooduitgangen en andere faciliteiten aan te geven met spandoeken. Vaak is de tekst nauwelijks leesbaar bij ongunstige weersomstandigheden. Kies daarom voor een verlicht bord van 3,5 meter breed en tachtig centimeter hoog.

Het mobiele bord is gemaakt van aluminium met daarop een heldere lichtslang in de vorm van het prictogram volgens de officiele richtlijnen. Voor een optimale werking tijdens evenementen maakt het noodverlichtingbord gebruik van twee voedingsbronnen en een switch-over omschakeling. Wanneer één voedingsbron uitvalt, neemt de andere voedingsbron het automatisch over.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw evenement kan betekenen? Wij helpen u graag met maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 en mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Raadpleeg onze digitale catalogus voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten.

Neem contact met mij op

 

 

* Raadpleeg hier ons privacybeleid

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Call Now Button