Hier kun je op 1,5 meter afstand tóch genieten

gruwelijk-bourgondisch-terras

Hier kun je op 1,5 meter afstand tóch genieten

Christiaan No Comment

Met de RIVM richtlijnen in het achterhoofd kan er best genoten worden! Dat bewijzen restaurant de Gulle Boergondiër en de organisatie van het Boerenrockfestival. Want het is hoog tijd voor zon, eten, drinken en gezelligheid. Vanaf 1 juni is het zover! Dan ben je welkom aan de Verbindingsweg tussen Drouwenermond en Drouwenerveen. Met een menukaart die elke dag weer anders is kun je de komende tijd je culinaire hart weer ophalen. Raadpleeg van te voren wel even de website van het Gruwelijk Boergondisch Terras, dan kom je niet voor verrassingen te staan bij binnenkomst. Wij leveren het evenementenmateriaal voor dit heerlijke evenement.

 

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button