Kosteloos evenementenmateriaal beschikbaar in strijd tegen corona

coronahulp

Kosteloos evenementenmateriaal beschikbaar in strijd tegen corona

Christiaan No Comment

Nu de evenementenbranche tot en met 1 juni is stilgelegd, staat veel evenementenmateriaal ongebruikt in ons magazijn. Drang- en afrasteringshekken, stroomvoorziening, verlichting, sanitair, opslagcontainers, kantoorunits – veel van onze materialen kunnen prima van pas komen als tijdelijke oplossing in de strijd tegen het coronavirus. Wij stellen daarom ons ongebruikte materiaal kosteloos ter beschikking aan instellingen die in hun strijd tegen het coronavirus materiaal nodig hebben.

Tijd voor actie en hulp

Binnen de evenementenbranche zijn we gewend om in oplossingen en mogelijkheden te denken en niet in beperkingen. Dat is de kracht van ons werk. En aangezien wij dit virus gezamenlijk te lijf moeten gaan, willen wij ons steentje kunnen bijdragen. Wij realiseren ons dat er mensen sterven, terwijl ons materiaal ongebruikt in de loods staat.

Materiaal nodig in de strijd tegen corona? Bel of mail!

Instellingen die in de strijd tegen het coronavirus behoefte hebben aan materiaal dat Evenementenservice.nl op voorraad heeft, kunnen dit materiaal kosteloos gebruiken. Voor alle materiaalbestellingen kan contact opgenomen worden met Evenementenservice.nl via e-mailadres info@evenementenservice.nl of telefoonnummer 0592 340 694.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button