‘Nee’ hebben we nog nooit gehoord

nieuwsbrief

‘Nee’ hebben we nog nooit gehoord

Christiaan No Comment

Er zijn nog steeds mensen die denken dat Carnaval een feestje is dat je “effen in elkaar draait”. Niets is minder waar, want achter elk succesvol carnavalsfeest schuilt een volwassen organisatie die het hele jaar bezig is met de organisatie van de verschillende carnavalsonderdelen. Vanaf de elfde van de elfde maand barst het feest los met onder andere het Prinsenbal, het Dansmariekes Concours, en natuurlijk een optocht en het carnavalsweekend. In onze nieuwsbrief legt voorzitter Frank Berendsen van Carnavalsvereniging De Kainbongels uit hoe zijn team het lokale carnavalsfeest in enkele jaren tijd liet uitgroeien tot een happening van formaat. Lees hier de nieuwsbrief met het interview.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button