November: gewoon weer een maand met topevenementen!

November: gewoon weer een maand met topevenementen!

Christiaan No Comment

En jij maar denken dat de maand november saai is… Nou, niet echt dus, want wat hébben we kunnen genieten van top-evenementen. Sport, muziek, gezellige feesten, november was verre van saai! We begonnen sportief met de Axman Challenge, gevolgd door het swingende Tiggelfeest in Ten Boer. Ook Sinterklaas kon dit jaar weer veilig aan land komen: dankzij onze dranghekken was de goedheiligman in staat een prima intocht te houden. Halverwege de maand was het de beurt aan de Kainbongels met Compas goes Hard in Style. We sloten de maand af met twee fantastische evenementen in Martiniplaza Groningen, waar Charly Lownoise & Mental Theo hun 25-jarig jubileum hielden. Een dag later zette Bizzey de stad op z’n kop met een 18+ spektakel van jewelste. Kortom: november was een maand met veel activiteiten. Aan al die evenementen leverden wij evenementenmateriaal, zoals hekwerk, barriers, stroomvoorziening, kassa-units, sanitair, signing, en nog veel meer materialen. We willen de organisatoren van al deze schitterende evenementen bedanken voor hun vertrouwen in onze dienstverlening. Graag tot de volgende editie van jullie evenement of festival!

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button