Oktober: herfst én mooie evenementen!

oktober evenementen

Oktober: herfst én mooie evenementen!

Christiaan No Comment

Regen en kou vormen geen enkele belemmering om een mooi evenement te organiseren, dat bewijzen de organisatoren van onze oktoberevenementen wel. Stuk voor stuk hebben ze een topprestatie neergezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bokpop Siddeburen, waar het dak er in oktober af ging! Met onder anderen 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals en DJ Tonko werd het een superevenenement. Maar ook Oktoberfest Alteveer was weer een ouderwets gezellig feest. Met optredens van Fetzig’n aus dem Zillertal, Palemiger Spatzen en DJ NIJS. Ook in oktober: De 819e Zuidlaardermarkt. Net als de vorige edities leverden wij weer veel evenementenmateriaal voor dit mooie evenement. Ook de oudste wielerwedstrijd van Nederland, de Olympia’s Tour, maakte gebruik van onze materialen en diensten. Zo was oktober weer een maand met geweldige evenementen. Aan al deze evenementen leverden wij evenementenmateriaal, zoals hekwerk, barriers, stroomvoorziening, kassa-units, sanitair, signing, en nog veel meer materialen. We willen de organisatoren van al die prachtige evenementen bedanken voor hun vertrouwen in onze dienstverlening. Graag tot de volgende editie van jullie evenement of festival!

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

    * Verplicht veld

    Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

    Of vraag een gedrukte versie aan

    Altijd op de hoogte blijven?

    Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.



    Gelukt!

    Call Now Button