Back to the Music in Klazienaveen

Back-to-the-Music-Klazienaveen

Back to the Music in Klazienaveen

Christiaan No Comment

Al weer de 6e editie van Back to the Music staat voor de deur! Met dit jaar onder anderen Boney M. en Alides Hidding van The Time Bandits! Hoe cool is dat! Zing mee met hits als The Rivers of Babylon, Daddy cool en Ma Baker. En wat dacht je van I’m specialized in you of Listen to the man with the golden voice van Time Bandits. Als klap op de vuurpijl zijn er drie mega verlichte disco dansvloeren, met DJ Peter Hermans. Kortom: het belooft een supergave avond te worden! Net als voorgaande jaren zorgen wij weer al het materiaal om dit spektakel tot een waar feest te maken. Meer info en ticketverkoop vind je op de website van Back to the music.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button