Pure Urban – the Valentine edition

Pure Urban

Pure Urban – the Valentine edition

Christiaan No Comment

Buiten waai je bijna uit je jas, maar binnen gaat het er vanavond heet aan toe bij Pure Urban – the Valentine edition! Om 22:00 uur gaan de deuren van Martiniplaza Groningen open voor hét indoor dancefeest van het noorden. Met een line-up om van te watertanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Miguell Kaidel, SFB, Kelly Stephanie, Dyna, Jonna Fraser en nog veel meer grote namen. Zorg dat je erbij bent! Wil je meer weten over Pure Urban? Of wil je de hele line-up bekijken? Ga dan naar de website van Pure Urban. Daar kun je tevens je tickets bestellen.

Net als voorgaande jaren zorgen wij weer voor het evenementenmateriaal, waaronder afrasteringshekken, stagebariers en kassaunits.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button