Wij hebben wat met Sinterklaas…..

Sinterklaas

Wij hebben wat met Sinterklaas…..

Christiaan No Comment

Eindelijk is het weer zover, Sinterklaas komt morgen aan in Nederland! En net als voorgaande jaren heeft de goedheiligman ons weer gevraagd om diverse steden in ons land veilig begaanbaar te maken. Een verstandige keuze! Want je moet er niet aan denken dat zijn paard Amerigo de weg kwijt raakt in het feestgedruis. Hij zou compleet verdwalen in de hossende menigte van feestvierende kinderen. Gelukkig biedt ons hekwerk ook dit jaar weer uitkomst. Sinterklaas en zijn Pieten weten precies welke route ze moeten wandelen. En dat is een hele geruststelling. Wij zeggen daarom niet voor niks: “Sinterklaas wordt mede (een beetje) mogelijk gemaakt door Evenementenservice.nl”.

Ook een evenement organiseren?

Of je nou Piet, Jan, Henk of Sinterklaas heet, iedereen die een feest of festival organiseert is bij ons aan het juiste adres voor alle vormen van evenementenmateriaal. Praat eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button