Retropop wordt Hello Festival!

hello-festival

Retropop wordt Hello Festival!

Christiaan No Comment

Het Emmense Retropop, het jaarlijkse festival met originele succesbands uit de jaren ’70, ’80 en ’90, maakte vandaag bekend onder een nieuwe naam verder te gaan: Hello Festival. En dat is groot nieuws!

Sinds de eerste editie van het festival in 2002 hebben vele grootheden op het hoofdpodium gestaan. Denk aan Kim Wilde, 10cc, Paul Young, Cock Robin, Kool & The Gang en Billy Ocean. Toch was niet iedere bekende band blij met de term “Retro”. Om die reden werd voor een frisse, nieuwe naam gekozen, zodat ook de bands die vanwege de term “Retro” niet wilden komen, alsnog gestrikt konden worden. Met succes, want voor 2019 staan meteen al drie grootheden op de agenda:  Lenny Kravitz, Golden Earring en Daniël Lohues geven op 8 en 9 juni 2019 acte de présence. Zij zijn natuurlijk niet de enige artiesten die komen optreden. Wie er nog meer komen, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Evenementenservice Hello Festival is al jaren trouwe supporter van Retropop en we feliciteren Retropop dan ook van harte met de prachtige nieuwe naam. Net als voorgaande jaren leveren wij ook in 2019 weer graag al het benodigde evenementenmateriaal!

Ook een evenement organiseren?

Gaat u binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button