De Zuidlaardermarkt, al honderden jaren een traditie

zuidlaardermarkt

De Zuidlaardermarkt, al honderden jaren een traditie

Christiaan No Comment

Dinsdag 16 oktober vindt weer de traditionele Zuidlaardermarkt van oktober plaats. De Zuidlaardermarkt is niet zomaar een markt. Het is de grootste paardenmarkt van Europa! Hou je van gezelligheid en ben je geïnteresseerd in paarden, dan moet je absoluut een keer op de Zuidlaardermarkt geweest zijn.

Naast de paardenmarkt is er ook een warenmarkt. Op de vier kilometer lange markt wordt van alles verhandeld, van aardbeien tot paling. En hou je van een gezellige kermis, dan kom je op de grote Brink helemaal aan je trekken. Met draaimolens en andere attracties is er plezier voor het hele gezin. Voor dit prachtige evenement leveren wij al het benodigde evenementenmateriaal. Kijk voor het hele programma op de deze website.

Ook een evenement organiseren?

Gaat u binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button