Pure Urban Festival

Pure Urban

Pure Urban Festival

Christiaan No Comment

Begin je weekend goed met het Pure Urban Festival. Vanaf 22:00 uur gaan we los in Martiniplaza Groningen! Dus haal je dansschoenen uit de kast want met onder andere Freddy Morreira, BKO en Tabitha wordt het gegarandeerd een onvergetelijke dance night. Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan onderstaande video en timetable. Wij zijn er vanavond ook bij en wij leveren hekwerk, stage-barriers en kassa-units.

 

timetable-pure-urban

Ook een evenement organiseren?

Gaat u binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button