Zin in een feestje? kom naar Bokpop in Siddeburen!

Bokpop

Zin in een feestje? kom naar Bokpop in Siddeburen!

Christiaan No Comment

Kom je dit weekend ook naar het Groningse Siddeburen? Daar kun je opnieuw genieten van Bokpop, een superleuk evenement dat dit weekend in het teken van Oktoberfest staat. Vrijdag treden Wir sind Spitze, Die tolle Leute en DJ Ikwillem. Zaterdag gaat het dak eraf tijdens de Hollandse avond. Dan treden Joost mag het Weten, Ancora en René Becker op. Meer informatie en tickets vind je op de website van Bokpop Siddeburen. Wij leveren voor dit evenement het sanitair en het hekwerk.

bokpop-artiesten

Ook een evenement organiseren?

Gaat u binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button