Melodic Technofestival in Assen

melody-techno

Melodic Technofestival in Assen

Christiaan No Comment

Onder de titel “Uhm…in the heart of Assen” begint vanmiddag om 14:00 uur het nieuwe ééndagsfestival van melodic techno. Kom naar de Gouverneurstuin van Assen en geniet van Dj’s uit Barcelona, Ibiza, Engeland en Nederland. Ook kun je er terecht voor een mini hippie- en tweedehands markt en verschillende food trucks. Genieten dus voor jong en oud! Het festival duurt van 14:00 tot 23:45 uur.

Kids

’s Middags is er voor de kinderen tot 17:30 uur een VIPforKids wat ouders extra ruimte biedt om te genieten van het festival. Kinderen tot 12 jaar hebben trouwens vrij entree. Wij zijn er ook en wij leveren het sanitair en het hekwerk.

Lineup

 • Squire
 • LuliLu
 • Gerard Bauza
 • Nathan Ohm
 • Loop Alley

Ook een evenement organiseren?

Gaat u binnenkort ook een bedrijfsfeest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button