Glamour Beach

glamour-party

Glamour Beach

Christiaan No Comment

De zomer is bijna ten einde en dan is het heerlijk om nog even helemaal los te gaan! Dat kan tijdens Glamour Beach, georganiseerd door Glamour Events. Met lekker dansbare muziek van onder andere Steve als Dj en Dj timmid. Ook Marcussion en Stanley Medema zijn van de partij. Op zaterdagavond 22 september ben je dan ook van harte welkom bij Beachclub Kaap Hoorn aan de Kaapse Baan 1 in Haren. Je komt ons ook tegen: wij leveren voor dit evenement stroom, hekwerk en het sanitair.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button