Jaarbeurs Roden

Jaarbeurs Roden

Jaarbeurs Roden

Christiaan No Comment

Op Jaarbeurs Roden zie je alles! Fashion, beauty, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid en nog veel meer. Geniet van prachtige en bijzondere producten, muziek en live optredens, een modeshow en productpresentaties op en om het podium. Jaarbeurs Roden is daarmee een fantastische evenement om te bezoeken. En het mooie is, vandaag begint het! Voor de 65ste keer kun je de komende dagen genieten van een prachtig programma. Met vanavond:

 • 17:00 uur Robert den Brok
 • 18:00 uur Mini Miss Noord
 • 20:00 uur Intersport Miss Noord Nederland
 • 21:30 uur DJ A-matic
 • 23:59 uur Freddy Moreira

Kijk voor het volledige programma op de website van Jaarbeurs Roden. Wij zijn er natuurlijk ook bij en wij leveren stroom, hekwerk, barriers en verlichting.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button