Hoe SWAMP ben jij?

swamp

Hoe SWAMP ben jij?

Christiaan No Comment

Het is weer september en dat betekent SWAMP-time! Net als voorgaande jaren vindt ook dit jaar in de Assense wijk Marsdijk weer het SWAMP festival plaats. Het festival is er vóór Marsdijkers en dóór Marsdijkers, compleet voorzien van muziek, dans, film, theater, fair, eten en drinken. Voorafgaand aan de officiële opening die om 12:00 uur gepland staat, geeft DJ Marco Yolo om 11:45 een spectaculaire show. Daarna volgt een middag en avond vol feestelijkheden, die pas eindigen rond middernacht. Meer informatie vind je op de website van SWAMP.

Wij leveren al het benodigde materiaal om het evenement tot een succes te maken.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button