Wielrennen: Editie nummer 66 van de Olympia’s Tour

olympia's tour

Wielrennen: Editie nummer 66 van de Olympia’s Tour

Christiaan No Comment

Vandaag vond de aftrap van de Olympia’s Tour plaats. Net als voorgaande jaren is Assen zowel de start- als de finishplaats van de eerste etappe. Topwielrennen pur sang!

Internationale interesse

De Olympia’s Tour is niet zomaar een wielerevenement! Traditioneel wordt er dan ook zowel nationaal als internationaal met veel belangstelling naar de Olympia’s Tour gekeken. Het evenement is niet alleen de oudste wielerwedstrijd van Nederland, het is ook nog eens dé opleidingskoers voor de beste amateurs van ons land. De Olympia’s Tour heeft in de loop der jaren dan ook vele profwielrenners voortgebracht. De komende dagen trekt de tour door het oosten van Nederland, waarna aanstaande zondag de slotetappe wordt gereden: Dreumel – Beneden-Leeuwen.

Wij leveren voor dit wielerevenement de sanitaire voorzieningen en de dranghekken.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button