Rapalje is Keltisch genieten

rapalje-festival

Rapalje is Keltisch genieten

Christiaan No Comment

Hou je van Keltische muziek, dan is All Folks Festival in Veendam de plek waar je vanavond móét zijn. Rapalje laat je daar in Park Borgerswold genieten van prachtige ballades en schitterende Keltische muziek. Ga mee op een tijdreis langs een eeuwenoude en ruwe levensstijl. De kassa gaat vanavond om 19:00 uur open en het spektakel barst los vanaf 20:15 uur. Meer informatie nodig? Kijk op de evenementenpagina van Rapalje op Facebook. Wij zorgen vanavond voor het hekwerk, de units en de verlichting.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button