Nazomeren Festival Groningen

nazomeren-festival

Nazomeren Festival Groningen

Christiaan No Comment

Het is begonnen! Nazomeren Festival is een superfeest. En het duurt nog tot middernacht. Met onder andere Paco Osuna, Matador, Secret Cinema en Reinier Zonneveld. Dus pak die laatste zonnestralen van deze zomer en geniet van dit heerlijke festival. Je bent van harte welkom op Festivalterrein Roodehaan aan de Oude Roodehaansterweg in Groningen. Wij leveren al het evenementenmateriaal dat nodig is om het festival in goede banen te leiden.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button