Het wow-effect van Bloemencorso Eelde

bloemencorso-eelde

Het wow-effect van Bloemencorso Eelde

Christiaan No Comment

Het recept: 15 praalwagens, 3000 vrijwilligers en miljoenen bloemen. Voeg die ingrediënten bij elkaar en het resultaat is een verbluffend schouwspel.

Dit weekend staat Eelde weer in het teken van het Bloemencorso. Naast de optocht van prachtige praalwagens is er een totaalprogramma voor jong en oud. Geniet van lekker eten en leuke muziek in de feesttenten en op de terrassen. Op zondag is er onder andere een corsomarkt, een Fietsende DJ en een loterij. De latinband Los Bomberos laat gegarandeerd de voetjes van de vloer gaan. Wil je niet wachten tot morgen? Kom dan zaterdagavond vanaf 18:30 uur naar de Beethoventent voor een optreden van Feestband Moeflons. Aan het eind van de avond is de grote finale: een spectaculair vuurwerkshow midden op het festivalterrein. Aanvang 22:30 uur. Wij vinden het geweldig om dit evenement te mogen ondersteunen met evenementenmateriaal. Wij leveren hekken, stroom, verlichting, units, kassa’s en barriers.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button