Sweelpop rocks!

Sweelpop

Sweelpop rocks!

Christiaan No Comment

Vanavond gaat in Zweeloo het dak er weer vanaf! Sweelpop is al jaren een fantastische belevenis. Sinds de eerste editie in 1982 is het evenement uitgegroeid tot een begrip in het noorden, met ieder jaar weer een geweldige line-up. Dit jaar kun je genieten van De Bökker, Jebroer, Lijn7, Sorry John en Die Verrückte Stunde. Wij zijn ook van de partij en wij leveren al het materiaal om dit evenement tot een succes te maken.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button