Ook genoten van Rush Hour?

rush hour

Ook genoten van Rush Hour?

Christiaan No Comment

Het was een enorm wielerspektakel gisteren in Arnhem. Na de proloog van de Boels Ladies Tour reden de mannen hun Rush-Hour, een profwedstrijd dwars door de stad. Rush-Hour is een afvalrace waarbij iedere ronde de laatste wielrenner afvalt. Daarnaast zijn met tussensprints punten te verdienen. En dat levert een bloedstollende wedstrijd op! Als slotakkoord blijven drie renners over die strijden om de Rush-Hour vlammentrui. Nikki Terpstra was de sterkste. Hij eindigde voor Ramon Sinkeldam en Fabio Jakobsen. Rush-Hour was ook dit jaar weer een fantastisch evenement! Heb je de wedstrijd gemist? Je kunt hem terugkijken op het YouTube kanaal van Omroep Gelderland. Wij leverden de dranghekken voor dit evenement.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button