Preuvenement Assen, culinair en cultureel genieten

preuvenement

Preuvenement Assen, culinair en cultureel genieten

Christiaan No Comment

Een heerlijke combinatie van muzikaal en culinair genieten, dat is het Preuvenement Assen. Muziekacts van hoge kwaliteit en specialiteiten van de beste restaurants bieden iedere bezoeker een heerlijk verblijf in Assen. Muziek, theater, film, beeldende kunst, multimedia, kinderactiviteiten en taal: dankzij het gevarieerde randprogramma is het gegarandeerd genieten voor jong en oud dit weekend. Benieuwd naar de acts en de culinaire programma’s? Kijk dan op de website van het Preuvenement Assen. Voor dit prachtige evenement leveren wij al het benodigde evenementenmateriaal.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button