Er zit een beetje Noorderzon in ons allemaal

Noorderzon

Er zit een beetje Noorderzon in ons allemaal

Christiaan No Comment

Adembenemend en veelzijdig, dat zijn misschien wel de beste benamingen voor het Noorderzon Performing Arts Festival in Groningen. Vandaag is de 28ste editie van het festival gestart en ook dit jaar hoeven bezoekers zich weer geen minuut te vervelen. Dankzij een ruim aanbod aan theater, muziek, dans, beeldende kunst, multimedia en circus valt er voor iedereen voldoende te beleven. Internationale veelzijdigheid lijkt dit jaar het sleutelwoord te zijn: van interessante acts uit China en taboedoorbrekende Russisch Roulette tot aan schitterende hiphop uit Brazilië, je komt ogen en oren te kort. Geniet tijdens een hapje en een drankje van kleurrijke, digitale luchtspiegelingen die de duisternis van het Noorderplantsoen verdrijven. Zo zit er elf dagen lang een beetje Noorderzon in ons allemaal.

Benieuwd naar het volledige programma? Kijk dan op de website van Noorderzon. Wij leveren met onze lintverlichting ook een bijdrage aan dit prachtige evenement.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button