Topwielrennen tijdens De Gouden Pijl Emmen

gouden pijl

Topwielrennen tijdens De Gouden Pijl Emmen

Christiaan No Comment

Zondag 5 augustus wordt De Gouden Pijl Emmen weer gereden! Een fantastisch criterium met wielrenners van wereldklasse. Ooit reden grote namen mee, zoals de Tour de France winnaars Laurent Fignon, Stephen Roche, Joop Zoetemelk en Greg LeMond. Dit jaar is het deelnemersveld opnieuw gevuld met grote namen. Geniet bijvoorbeeld van Tom Dumoulin, Dylan Groenewegen, Nikki Terpstra, Wout Poels, en vele andere toppers. Kortom, een wielerdag om van te smullen. Je bent trouwens al vanaf ’s morgens 6:30 uur welkom, dan begint de toertocht, gevolgd door de Dikke Banden race. Kijk voor het hele programma op de website van de de Gouden Pijl. Wij zijn er zondag de hele dag bij en wij leveren dranghekken, bouwhekken, stroomvoorziening en sanitair.

Sanitair units

Sanitair units plaatsen bij de Gouden Pijl, Emmen.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button