Sail Harlingen 2018

sail harlingen

Sail Harlingen 2018

Christiaan No Comment

Vandaag begint Sail Harlingen! ’s Werelds grootste Tall Ships varen vanmiddag de haven van Harlingen binnen, waar ze vervolgens vier dagen lang te bewonderen zijn. Sail Harlingen is een evenement van absolute wereldklasse dat je niet mag missen. Geniet van de schepen en bovendien van al het moois dat de Friese havenplaats Harlingen zo bijzonder maakt. ’s Avonds zijn er natuurlijk vele muzikale acts te bewonderen, waaronder Elske Dewall, Ali B, Dilana, Marcel Kapteijn en vele anderen. Kijk voor het complete programma op de website van Sail Harlingen.

Wij leveren voor dit evenement de signing. Door gebruik te maken van heldere signing op je evenement, weet iedere bezoeker snel de juiste bestemming te vinden: toiletten, parkeerplaats, nooduitgangen, etc.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button