European Junior Cycling Tour Assen 2018

Jeugdtour Assen

European Junior Cycling Tour Assen 2018

Christiaan No Comment

Deze week wordt de European Junior Cycling Tour Assen gereden. Een geweldig evenement met meer dan 800 jonge wielrenners uit 21 landen. Afgelopen maandag trapten we af met de proloog, gevolgd door het criterium Assen-Oost op dinsdag. Vandaag rijden de wielrenners de klassieker door Drenthe, een rit die voor veel deelnemers als het hoogtepunt van de Jeugdtour wordt beschouwd. Alle categorieën finishen vandaag op de wielerbaan Stadsbroek in Assen.

De jeugdtour duurt nog tot en met zaterdag 4 augustus, dus je kunt de hele week nog genieten van jeugd-topsport. Kijk voor het volledige programma op de website van de Jeugdtour. Wij leveren voor dit mooie evenement de dranghekken.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button