Truckstar festival Assen

Truckstar

Truckstar festival Assen

Christiaan No Comment

Vrijdagavond kon je al zien rijden rondom Assen: meer dan tweeduizend trucks, die zich klaarmaakten om vandaag en morgen te shinen op het TT-circuit. Dit evenement is leuk en gevarieerd voor het hele gezin. Geniet van oldtimers, showtrucks, special-painttrucks, bergers en zwaartransportvoertuigen. En de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn natuurlijk helemaal af. Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage mogen leveren aan dit schitterende evenement. Net als vorig jaar leveren wij weer al het benodigde evenementenmateriaal.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button