C’est la Vie

c'est-la-vie

C’est la Vie

Christiaan No Comment

Het gaat beginnen! Vandaag staat het centrum van Emmen in het teken van C’est la Vie, een combinatie van vlooienmarkt, braderie, kermis, straattheater en muziek. Vanaf 10:00 uur kun je terecht op de vlooienmarkt en de braderie. Het straattheater is van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. ’s Avonds kun je op zes podia terecht voor optreden van bands en dj’s als Pinkcat Rock & LOL, 5th Wheel, Diss Nie Okay en DJ Joep. Kortom: C’est la Vie is een fantastische belevenis voor jong en oud dat je niet mag missen. Toegang gratis! Wij zijn er ook dit jaar weer de hele dag bij en wij leveren stroom, sanitair, hekwerk, omleidingsroute. Wil je meer informatie over het programma, kijk dan op de website van C’est la Vie.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button