Beachvolleybal Ermerstrand

beachvolleybal-erm

Beachvolleybal Ermerstrand

Christiaan No Comment

Aan het Ermerstrand wordt dit weekend voor de 23ste keer het Beachvolleybal Ermerstrand georganiseerd, een toernooi met jaarlijks zo’n 50 velden, 400 teams en 1300 deelnemers. Het toernooi is elk jaar weer een geweldig spektakel. Voor een overzicht van alle teams en wedstrijden kun je terecht op deze website. Aansluitend is er op zaterdagavond een fantastisch feest, met Tony Junior en Buurman & Buurman. Wij zijn ook van de partij en wij leveren al het evenementenmateriaal. Mis dit evenement niet!

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button