Kleur je dag tijdens de ColorRun Emmen

colorrun

Kleur je dag tijdens de ColorRun Emmen

Christiaan No Comment

Vandaag kun je ruim vijf kilometer lang genieten van sport, fun, kleur en plezier tijdens de Alleeninkt.nl ColorRun in Emmen. Langs het parcours in Emmen wordt je op diverse locaties van gezellige kleuren voorzien, wat voor een kleurrijk en hilarisch effect zorgt. En of je nou loopt, rent, kruipt of huppelt, het maakt niet uit hoe je het parcours aflegt, zolang je maar plezier hebt.

Wil je ook meedoen? Het eerste tijdvak van 15:00 uur is uitverkocht. De organisatie heeft daarom een tweede tijdvak opgezet. Dat tijdvak start om 15:15 uur. Geniet van het prachtige parcours, dwars door Emmen centrum. Wij zijn er vandaag ook bij en wij leveren het hekwerk langs het parcours. Meer informatie over de ColorRun vind je op de Facebookpagina van de ColorRun.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button