De Lus van Roden

Lus van Roden

De Lus van Roden

Christiaan No Comment

Het is een van de bekendste criteriums van het Noorden, De Lus van Roden, bekend om het ijzersterke deelnemersveld. Niet de minste namen deden ooit mee aan de Lus van Roden. Denk aan Erik Dekker, Lammert Huitema en Johnny Hoogerland. Stuk voor stuk topwielrenners die deelnamen aan dit criterium. En jij kunt er vandaag bij zijn! Dus hou je van sport, hou je van wielrennen en bovenal, hou je van gezelligheid? Dan ben je welkom in Roden! Wij zijn er ook en wij leveren de dranghekken. Meer informatie over dit evenement vind je op de website van de Vereniging voor Volksvermaken Roden.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button