Boet’n Pop Rolde

boet'n pop rolde

Boet’n Pop Rolde

Christiaan No Comment

Liefhebbers van coverbands opgelet. Vandaag kun je tijdens Boet’n Pop Rolde genieten van een aantal superacts. Wat dacht je van In the Name of, met de beste hits van U2. En van Spritz en De Dijk Tribute. Als slagroom op de taart treden ook diverse regionale bands op. Dat wordt genieten van onvervalste Blues- en Rockcovers. Genoeg redenen dus om vanaf 16:00 uur langs te komen in Rolde. Wij leveren de units en het hekwerk voor dit evenement.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button