Colorful Ibiza Haren

colorful-ibiza

Colorful Ibiza Haren

Christiaan No Comment

Geniet in ons eigen land van een heerlijk Ibiza-feestje bij Beachclub Kaap Hoorn. Daar organiseert Glamour Events zaterdagavond 14 juli Colorful Ibiza. Met een exclusieve aankleding en stijlvolle gasten wordt dat genieten van food & cocktails en natuurlijk van de vetste housebeats van dit moment! Wij zijn er natuurlijk ook en wij leveren al het materiaal dat nodig is om een superfeest te houden, waaronder sanitair, stroom, hekwerk, water, rijplaten, verlichting en brandblussers.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button