Beachrockers Festival

beachrockers

Beachrockers Festival

Christiaan No Comment

Dat ze in Friesland een feestje kunnen bouwen bewijzen ze weer in Sint Nicolaasga. Daar vindt vandaag tussen 14:00 en 00:00 uur het Beachrockers Festival plaats op het Recreatiepark de Ulesprong. Een supergaaf evenement met een line-up om van te watertanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Broederliefde, Maan, Jonna Fraser en Praia del Sol. En dat is nog maar een kleine greep uit de totale lijst met topartiesten! Het evenement is dan ook helemaal uitverkocht. Wij zijn er dit weekend ook bij en wij leveren al het materiaal dat nodig is om dit evenement tot een succes te maken.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button