Schuurfeest Zuidlaarderveen

schuurfeest-zuidlaarderveen

Schuurfeest Zuidlaarderveen

Christiaan No Comment

Zaterdag 7 juli vindt in Zuidlaarderveen vanaf 22:00 uur weer het Schuurfeest plaats. Met de band SPOT! en een huis DJ voor de leukste muziek. Op en top gezelligheid dus. Kijk voor meer informatie op de website van het schuurfeest of de op de Facebookpagina. Voor de kinderen is er op vrijdag een leuk feest georganiseerd. Vrijdag is het tot 20:00 uur Patatjes Middag, een gezellige bijeenkomst voor het hele gezin. Geniet van leuke activiteiten voor de kinderen, zoals een springkussen en een kinderdisco. Wij zijn er ook bij en wij leveren stroom, sanitair en hekwerk.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button